Anotace: Taková malá miniatura, co mně právě napadla... ... ... Taky je toho na vás někdy moc? Povinnosti se valí za všech stran a vy si říkáte, potřebuji čas... V takových chvílích je nejlepší vše hodit za hlavu a relaxovat...
Zajímavá větička ... jen nevím, jestli zrovna jsme tím časem ... i když ???
21.01.2008 14:53:00 | NikitaNikaT.