Anotace: zápisky cestujícího bez jízdenky č. 11 (Orcha/IN) Večer na hradbách Orchi. Ty a já.
Sbírka: Zápisky cestujícího bez jízdenky
Gabkin, to jde lehce. Normalne si zahulis a koukas do noci na ten palacovy komplex. No jinak tohle bylo psany nekdy k vanocum - dlouha noc.
21.01.2008 13:36:00 | dead-head