Kouzlíš po těšínském nebi . . .
Úplňková noci
Kouzlíš po těšínském nebi
Z šedavých oblaků
stříbřitý baldachýn pro pár mých . . .
. . . milých hvězd . . .
Přicházíš ke mně
Když na věži odbíjí tři
A jako hlavy Piccasových býků
. . . .O R I O N . . . .
Sklání se nade mnou mé milé hvězdy
Trochu se bojím
zdánlivě sveřepých pohledů . . .
. . . ale je to jen bláhové blouznění . . .
Když po Těšínském nebi se procházíš
Tančíš s lehkostí sněhových vloček
Nad mým snem . . .
. . . a já se probouzím
Cítím se nesvůj
Když v dlani vnímám vlahé teplo ňadra . . .
. . . protože ani nevím . . .
. . .zda vůbec jsi . . .
Máš zvláštní úsměv
Když díváš se do zrcadla
(možná se mi to jen zdá)
Měsíční tvář
S aurou Tvé něhy
oknem stříbřitě prosvítá
Zůstávám jako stín klauna
Směšně se ukláním
když k tanci mne vyzýváš . . .
Úplňková noci
Po Těšínském nebi kouzlíš
Stříbřitý baldachýn snů
Vzpomínáš . . . ? . . .
Je to stále tak . . .
. . . jak bylo to před léty . . .
. . . úplňková noci . . .
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: Levandule, excited, Lota
Komentáře (2)
Komentujících (2)