Noční dívky mě mají rády
Anotace: no ... aaach....
Sbírka:
Crossing
Noční dívky mě mají rády
Kde se tu náhle vzala lenivá
Ta ruka co mě hýčká
Kde se tu náhle vzala přesila
Co krade moje noční víčka
Co chceš ty písni šálivá
S rytmem co něžně kope do srdíčka
Co celá moje okna otvírá do zahrady
A tiše pálí
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)