Býci
Býci na podzim
Ve ztrhaných pavučinách podzimu
Mě nejvíc překvapuje
Ta bezmoc mocných býků
Co stojí celé dny a noci na pastvinách
Se sklopenou hlavou
Zadupáváni šíleným větrem a deštěm
Přecházející fronty
Kdy nemají kam jít
A vydrží to!
Přečteno 388x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)