tvé vrásky bych chtěl mít
rytířem stal bych se rázem
i hvězdu severní stáhnul na zem
a daroval ti její svit
mít chtěl bych tvoje vrásky
pak s rojem divých včel
vstříc pohádce směle šel
i s drakem dal se do šarvátky
***
:o) Jiří s.
04.02.2008 21:54:00 | j.c.