Výměny
Anotace: obchod je obchod, otázkou je pro koho je výhodnější
Spousty sester po zemi,
pláčou.
Jsou bez viny.
Malé, něžné
duše křehké.
Těla bez vady,
duše na hadry,
panna z děvky,
čistá v blátě,
křišťál za štěrk,
něha za hřích,
láska za křik.
Zbyly slzy.
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: prostějanek
Komentáře (0)