Anotace: tohle me vcera napadlo... jen tak to tam najednou bylo a chtelo to byt napsano...
Přikládám se k NikitaNika. Možná, že kdyby jsi počkal na další nápad jak tuto povídku rozvést možná, že by toto bylo skvělé dílo. Každopádně je to krátké a svým způsobem hezké. Jen tak dál!
19.01.2008 10:16:00 | Démon
Možná nechápu pointu, ale kdyby se to malučko rozvedlo, bylo by to jistě lepší.
18.01.2008 20:44:00 | NikitaNikaT.