Nikdy neříkej nikdy...pro každého někde někdo dýchá, žije a hledá ho...jen se umět potkat...
18.01.2008 20:56:00 | Verena
Poslední sloka je moc hezká ... kéž by někdo takto šel aj vedle mne ... a nemusela bych mít ty hvězdy ... chjo. Moc hezká básenka.
18.01.2008 20:54:00 | NikitaNikaT.