Rád bych...
Anotace: Několik myšlenek a střípků ve své fantasyi co jsem poskládal...
Zahleděl jsem se do
modrých očí moře
a stoupat k nebesům pro
hvězd plné lože.
Vlají ti vlasy v ohnivém
tanci života a krásy
med v slunci nedůtklivém
plném jasu a spásy.
Jdeš nebo tančíš?
Baletka v tanci
létáš nebo sníš,
vyniknout hvězdám dej šanci.
Jiskry v očích zapálí
vlasů žár - vysají
mi rozum a k tanci zvou,
rád bych šel a objal tě
sevřel, držel na prsou
a něžně políbil na rty tvé.
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Dilla, sarycek, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)