Anděl - Praha 5
Anotace: Párek v rohlíku, mobilní operátoři, triumfální centrum víry, kameloti... hrůza...
Za okny padaj kapky deště
a ty křičíš ještě, ještě...
Ještě NE!
Alespoň prozatím...
Zůstat stát na místě,
aspoň chvíli nechat plynout dav.
Život v jednom městě,
já ho nemám rád!
Tam, kde by měl Anděl stát,
bytost ze světla,
tam je špína, prach
a křid z palisád.
Moře živých těl a mrtvých duší,
nevim jestli někdo tuší,
o čem tu mluvím...
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: Traci, Vladimír P., Lukáš Rymeš
Komentáře (2)
Komentujících (2)