Anotace: -----
Nechtěla jsem hodnotit, nehodnotím taková dílka, neb to nepřísluší a vůbec to nepotřebují ... mno, ten kdo mne zná, tak to ví ... Ale už to tam skočilo. Je to ne za bolest, ale za obsah, moc krásně napsané - vím, nevhodné ta slova sem, ale je to mocinko smutné ... až mě to dočista rozbrečelo. Člověk se tak nějak vcítí a vůbec ...tak nějak si uvědomuji, jak rychlo ten život běží a kolik teho moc nestíháme ...
26.01.2008 00:28:00 | NikitaNikaT.