Anotace: Nevím vůbec, jak jsem na tuto báseň přišla, ale v tu chvíli mě bavilo ji psát.
Je to dobré a možná chápu Tvůj pocit, také jsem zažila, že mne jen tak něco napadlo a když jsem si to přečetla, řekla jsem si, že bych to možná jindy nenapsala, ale v ten daný moment, to bylo pro mne fajn. :o)
19.01.2008 12:40:00 | NikitaNikaT.