Vzteklá symfonie
Divoký zápis, na notovém papíře,
moje duše propadá černý víře.
Vztek je inspirace k hudbě,
a jediný únik z pochybný reality v týhle době.
Myšlenky splývají a mění se jak věty symfonie,
a z obyčejnýho života se tak stává krásná melodie.
Melodie se zvrhlým podtextem,
který nabádá k všelijakým neřestem..
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (1)
Komentujících (1)