Výhybka

Výhybka

Anotace: JE TO SWINGOVÁ PÍSEŇ

Sbírka: nejen šansony

Já vím, že láska má
je vysněná, miláčku
já vím, že jiný film
jde hlavou tvou

Já vím, že cestu svou
máš vytčenou, miláčku
já vím, koleje mé
tam nevedou

A přesto, kdybys chtěl
postavím výhybku
a výhybkáře u ní
nechám stát

A celý dlouhý čas
budu mít výhybku
kam bys mohl napsat
mám tě rád

Tvůj krok, když ulicí
já slyším znít, miláčku
tak divný pocit mám
že musím jít

Že musím za tebou
za tebou jít, miláčku
jen na tvých kolejích
chtěla bych žít.

A proto, kdybys chtěl
postavím výhybku
a výhybkář, ten
dobrý známý je

A tak bych chtěla mít
svou vlastní výhybku
a svézt se vlakem
jménem NADĚJE

A na výhybce mé
smění směr, miláčku
když nám koleje štěstí
nastaví

Ten vlak, když budeš chtít
ten zastaví, miláčku
na znamení lásky
zastaví

A tak bych chtěla mít
svou vlastní výhybku
a čekat u ní jako
výhybkář

Až pojede tvůj vlak
přes moji výhybku
tak změnit směr -
- a jak se zachováš.
Autor wanuny, 19.01.2008
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel