Pocit
Taky jste měli někdy pocit,
že když jste sami,
sami nejste?
Stojím v pokoji
u okna,
najednou cítím-
-něčí ruka!
Prudce se otočím,
za mnou nikdo,
Vidím stín..
ale všude je světlo!
Najednou strašně brečím,
mám důvod?
Těch je tolik...
A zase..-řežu se jako o závod.
Bojím se jít do obýváku,
bojím se že za mnou někdo bude,
ale všude se svítí přece,
ale co když mě to zabije?
Srdce cítím až v krku,
jsem vážně paranoidní,
pořád mám kolem sebe vidinu
že je tam někdo kdo mě každou chvíli zavraždí....
Jsem blázen.
Jsem paranoidní..
A mám halucinace...
Přečteno 387x
Tipy 8
Poslední tipující: spare, Sleepwalker, Anewue, somewhere, už ne pernikova princezna
Komentáře (4)
Komentujících (4)