Jarem jantaru
Anotace: Když máte chu´t v zimě hrát si s jarem :-)
Sbírka:
Krajíc života
Jako jaro jantarové něhy
slyším připlout půlměsíční břehy
nárazem náruče hvězd
z dalekých májových cest
Já vidím ten soumrak na měsíci
tvůj úsměv snově rudolící,
tvé dlaně v něžném doteku mé tváře
v posledním záblesku smetanové záře
Když tančí vážky v kalužích
moje krev volá po mužích
obrazem posvátného meče
poslední kapka ke skráním steče.
A pod tou starou jabloní
promlouvá víla ke koni
letí s ním nebem neznaje už slzy
jarem jantaru vrátí se již brzy.
Komentáře (1)
Komentujících (1)