Havran
Anotace: Taková malá reedice s opravou.
Odejít a lehce přitom cvaknout dveřmi,
zavřít oči a přestat říkat "věř mi".
Nenechat si dále lhát a nikomu nelhat,
v koutě olízat si rány a už nekulhat.
Bez ohlédnutí tiše zmizet v zimní mlze,
když ze dvou srdcí zbyly chladné tvrze.
I tak's mi dala více než jsem doufal,
ale nechci aby zůstal jenom prázdný obal.
Přečteno 349x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Jessi.L, WAYWARD, forget-me-not, maena
Komentáře (5)
Komentujících (4)