Zítřek
Anotace: Taková chvilková záležitost...
Zkroušenost.
Nejistota.
Důvěra, plamen zachvacující
plazící se břečťan
beze smyslu, bez ustání
Napraví bolavé řádky
Naděje.
Snad prasklá žárovka nic neznamená
a zítřek napoví.
Udrž mě v dlaních, nepouštěj!
Přiviň mě blíž. Nezklameš...
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapika
Komentáře (2)
Komentujících (2)