Květiny nad dnem tiše spí
a dešťové kapky v jejích snech
připomínají perleťové korálky
rozsypané v podzimním podvečeru
Vítr nahým tělům stromů
šeptá chladné písně
dětské dechy je vždy zahřejí
když hrají schovávanou
Vůně bílých chryzantém se ztrácí v rezavé mlze
je jen slyšet dusot koňských kopyt