O princezně
Anotace: Co chtěla by dívka prostinká...
Chtěla bych korunku z drahého kamení.
Kamínek vedle kamínku se střídá.
- jak úspěch s neúspěchem? -
Chtěla bych šaty.
Drahá látka, drahá nit.
Oděná, neoděná.
- zakryjí vše? -
Chtěla bych střevíčky.
Lehkost chůze a otlačené nohy?
Rovnice vždy nerovná.
- "Jak láska a nenávist." podotýkáš -
A přece jdou k sobě...
Možná jsem princeznou.
Možná jen obyčejnou dívkou.
Jedno je ale jisté ty střevíčky chci...
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: Elvien, 0-0
Komentáře (3)
Komentujících (3)