Návrat
Anotace: ...nostalgicky...
Dvojice držící se za ruce,
zahleděné na kočičí hlavy, si povídají sladké nesmysly.
Procházím mezi nimi, dotýkám se jich.
Nevnímají.
Tančí na tichou hudbu snoubící se s hlukem velkoměsta.
Odrazy světel na hladině toku řeky,
splývají s jejich chodidly.
Je pátek třináctého...
Přečteno 500x
Tipy 10
Poslední tipující: efeeez, pejrak, Cecilka, Já Esther Ruth, Vénëa, takova, maena
Komentáře (4)
Komentujících (4)