pozvánka
Anotace: ...bydlím v 8. patře paneláku přenádherného a v obýváku mi žluté iglů stojí...
*****
má královno ledová
pojď ke mně stanovat
rozpustím si tě
svíčkovým žárem
a tvoje vrásky
bryskně spočítám
blues panelákový
brouknem si spolu
a tvou křehkou krásu
do palice zatavím
má královno ledová
pojď ke mně stanovat
***
Přečteno 273x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, excited, maena
Komentáře (1)
Komentujících (1)