Před koncem..
když se dny ztrácí
v davu bezejmenných
už moc času nezbývá..
stíny blízkých
tesklivě defilují
po bílé peřině..
..co je to tam ještě?
aha, ruce..
..dvě vyzáblé ruce,
moc moc slabé a skoro bez života..
..jak ty by mohly vyprávět!
než se ztratí v davu bezejmenných..
času je přece málo..
vlastně skoro žádný..
..stačí jen
na kratičké Sbohem..
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: adida, Franti, Bíša
Komentáře (0)