Anotace: odpočívej
... ty bezesné noci...
Úplněk mraky rozhrnul
neklid má uši netopýří
a s můrou kolem lampy víří
a ruší spánek navejpůl.
....
zase nemám co hodnotit, jen tě vnímám
15.02.2008 09:04:00 | Marfuša
za nocí píšeme deníky ztroskotanců .... v moři lidí ...
save our souls .... vysílají naše smysly elektromagnetické vlnění ....
.... na frekvenci kde nikdo neoperuje ... kde není přijímač ...
na frekvenci světla ...
23.01.2008 18:45:00 | HarryHH