Snílek
Anotace: ..žiju si své Déjá vu:-)
„In Vino Veritas“
a na dně je pochopení,
že sny spící na temeni
lehce zlomí vaz..
„C´est la vie“
I jiní žijí bez hlavy..
Tak vydávám svou napospas..
Ať vzlétnu co nejvýš, do éteru,
či spadnu až na dno kontejneru..
Stejně chci letět zas..
A žít i bez hlavy
Snílkovo „Déjá Vu“
Přečteno 285x
Tipy 15
Poslední tipující: jára spots, C.alwen, Lady Carmila, NikitaNikaT., blue, qpal, Vladimír P.
Komentáře (4)
Komentujících (4)