...jedna noc
Anotace: jedna noc, kterou jsem prožila
°
stavíš z dětských kostek
hybridní obrázky
/hráváš si při tom na boha,
jenž vzal svět jako břímě/
Třesu se.
Jako noc v trousivé zimě
jako tahle noc, zítřku ubohá.
Tlacháš o šesti možnostech
rozměrnosti kostky
a já vidím jen jedny ruce
_______________________________
Třesu se krajností uvnitř těla
Třesu se nad doteky,
kterými jsem osiřela
jak jen bolí
a oč víc budou zítra
Přečteno 313x
Tipy 14
Poslední tipující: Glloxy, Bíša, Gabrielle Taroka, Marfuša, Herjann Skald Vargstjern, prostě Zuzana, Šerák, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)