Ticho
Když se člověk zastaví
a nikam nepospíchá
může zažít na chvíli
nekonečnou hloubku ticha.
Jiné je ticho před bouří
a jiné v katedrále.
V tichu Bůh k tobě hovoří
a srdce zpíva k jeho chvále,
jiné je ticho v podvečer
a jiné za úsvitu.
V tichu uslyšíš,kdybys chtěl
nezměrnou hloubku citu.
Když do ticha se ponořím,
do klidu meditace,
tak za odměnu uslyším
i tlukot tvého srdce.
Přečteno 338x
Tipy 24
Poslední tipující: Antares, zzlatý, danaska, vodnař, drevenymuzik, Jiparo, Bean, Šerák, Moliere, Bíša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)