Anotace: Matyášovi.
Poslední sloka- supr, jen mi ji kazí zítřejší ráno, které mi připomíná...že musím zrovna zítra vypadnout nekřesťansky brzo...
13.03.2008 20:26:00 | Veru
Připadá mi vážně dobrá. Silná.
Jen jedna věc: nevím proč, ale poslední verš první sloky bych posunula na začátek druhé. I když je to trochu nelogické. Pocit, no :-)
20.01.2008 19:55:00 | lidus