ty nemůžeš . končit . .../proč...promiň../
Anotace: ......ztrácíte se v tom tak moc jako já?...
toužíš
.
po něčem co už není
...
co už bylo odsouzeno k zavržení
.
.
ty nemůžeš
. končit .
protože tak chceš
...
já
. ta svině...
ubližuju
bolim....tě
tak strašně moc...
nemůžu ti jít
opět
na pomoc...
všechno je pryč
.odplavený.
nikam
.
.
to co bylo už neznám...
ty pořád tak chceč
.toužíš.
po nocích si tiše brečíš...
a doufáš
...ten pocit
zkurvený samoty
z krve tvojí bolesti
neznáš
.
.
vysaju vaše kurevský
předsudky
o obětech a lovcích
....
všechno...
je to pryč
už bez nás
padáš pořád dolu...
nic novýho
na obzoru...
jen pořád ta stejná prosba
"vrať se"
.
.
promiň se neříká
zrovna hladce
-
-----
zklámání
zoufalost
.
smutek
zlost!!
zkurveně sama
chci říct dost
ale to znamená
TY
.
.
.
a to radši snesu pocit samoty...
Přečteno 261x
Tipy 13
Poslední tipující: Adrianne Nesser, už ne pernikova princezna, 0-0, kucky, B.a.r.b.a.r, jaňa, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)