Úklid
Anotace: ...no někdy se ukízet musí... ať je to kdekoliv
Ze svého srdce stírám prach.
Mám však trochu strach...
Ometu i pavučiny
a setřu nánosy špíny.
Klíč najdu a naolejuji zámek.
Z loňska přečtu jen pár stránek
/radši/
Knihy s názvem minulost
mám už opravdu dost.
A tak radši s úsměvem
začínám každý nový den
/snad to bude letos lepší než letos/
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: el viento, Bíša, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)