Jde se dál
V rozbřesku,
té zářivé modři,
slunečním lesku
jsem to zas já.
Tak jako bájný
ohnivý Fénix
vstala jsem já
z temnoty tvé.
Jiná, možná
trochu jinak
na svět se dívám
to je život.
Oddechuji
hluboce, hlouběji
tíživost smutku
odpadá.
Co mám?
Čekat v dáli
Nevím…
Ale chci se smát!
Přečteno 367x
Tipy 16
Poslední tipující: Těšínský, Beepat, simsa, Radiii, LisSe, Nút, Psavec, blue, Apostata, Lukáš Rymeš, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)