Rakovina
Pouze rakovina,
zůstala mi v hlavě,
ven z mého nitra,
nechtělo se jí.
Zůstala uvnitř,
žrouce vše, co
blízke mi bylo,
netaje se tím.
Její dravé pysky,
kousajíc tam, kde
nejvíc to bolí.
Pláču, umírám,
smějící se smrt,
do očí mi hledí.
Přečteno 470x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Ctěný pán, NikitaNikaT., pennywise
Komentáře (2)
Komentujících (2)