Dítko..jen samé přetvářky
Anotace: Podle nálad se rodí fakta..ne mami,ještě mě nebij
Lidské dítko zpívá tiše
je mu zima a má strach..
Kdo snad ví, co v kronikách se píše?
kdo ví, jaký to žalm?
Dítko šeptá pánu Bohu
"Vyslyš mě, ty nejvyšší!"
Co když náhle ztratí snahu o přízeň,co neslyší..
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, trrtrr, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)