Přece jsi přišel /Miláčku/ Přece
Anotace: usušit moje slova
...Jsou dvě ráno /prozaické jako šupiny na nohou
po námaze/
evropského času...
Bojím se dýchat aby ten tichý šepot
nevyplašil všechnu Tvou krásu
Chodíš dlouho do noci Okna spí Díváš se
jestli už zhasly světlo
a taky dáváš pozor na děti
když
/choulí svá těla ke kousku plyše
a tajně doufají
žes je už slyšel/
pláčou i když se modlí
/tak smutně krásní jako andělé/
Vždycky někdo bude čekat až...p ř í j d e š
u s u š i t ... s l z y
z bílé postele
/Bojím se dýchat Chci abys spal
a já u Tebe bdít směla
aby se Tvůj spánek vyplakal
do němého těla
Miláčku to nic spinkej dál
řekla jsem a stále bděla
v nejkrásnější z katedrál
po boku svého
a n d ě l a/
...Jo poezie ztrácí ten svůj pigment
To svoje uplakané blues Tu závrať
co v hlavě se furt dokolečka točí...
Přece jsi přišel /Miláčku/ Přece
usušit má slova
....................z probrečených
očí
Přečteno 362x
Tipy 18
Poslední tipující: Danah, Renatka, Walentine, Bean, NikitaNikaT., Lacosta1, Bíša, Skywalker
Komentáře (3)
Komentujících (3)