Á gauche!
Kdysi na Kubě Ještě za Fidela kdy se
literatura psala ve stoje
v šest ráno
a interpunkce se vypalovala doutníkama
jsem tiše proklínala Hemingweye
že nezačal psát básně
Možná byl moc krásnej na to aby balil ženský
na /refrén/ a na občanku
v zadu u tuzexovejch kalhot
/respektive poezie to je hluchej pojem
veršů který se radši ukájí na gauči
u lacinnýho porna lahvinky červenýho
a říkaj tomu
rande pro dva se špetkou romantiky/
A kdo to zas vyžral? No kdo?
Takhle se letí ze dveří jak špinavý prádlo
Takhle se přemejšlí Někdy dost nahlas
Takhle cpe Lenin ženským pleš do rozkroku
a zkouší si pěšinku
/Jo kdo není syfilitik jde proti nám/
Takhle se zkusmo dělaj vztahy Frigidní matrony Paneláky
/Všechna ta paráda na přesnoc/
Takhle se bonzuje Takhle se honí prestiž a kariéra
Takhle nikdy nebudu umět milovat
třeba jen Tvé ruce Ano ruce
protože jsou ještě poctivý
Krásný!
A obě levý
Přečteno 265x
Tipy 14
Poslední tipující: Nola77, Renatka, Walentine, její alter ego, Natálie T., Psavec, Bíša, cevert, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)