Blbej rok:-/
Anotace: Jeden můj deníkový zápis:-) Když už všechno ostatní selže, ať se člověk aspoň usměje:-)
Už mně to nebaví, nebaví, nebaví...
Kéž školu zabaví, zabaví, zabaví...
Zítra to podělám, podělám, podělám...
Ale co s tím nadělám, nadělám, nadělám???
Blbý známky na výzo, výzo, výzo...
Raději neřešit a dát si Čízo, Čízo, Čízo...
P.S.:
Budu muset začít na novo, novo, novo...
No bože, to je toho!!!
Přečteno 249x
Tipy 12
Poslední tipující: Charibeja, Dračičák, excited, NikitaNikaT., Psavec, Bíša, cevert, blue
Komentáře (5)
Komentujících (5)