Études impossibles
Anotace: .. když se musím učit a nejde mi to... :-D
Dutina vprostřed
prostoru a času.
Dutina ozvěnou
tvého hlasu.
Dutina, tmy ni světla není
Dutina plna utrpení.
Dutá a o mémoire snaha...
Imbécile!!! Toť má prázdná hlava!!!
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: pennywise, Danah, Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)