Anotace: Adamově Evě a Evině Adamovi
Skláňam sa pred tebou, vládkyňa slov a veršov... Toto je najkrajší príbeh o Adamovi a Eve aký som kedy počula :)
21.01.2008 23:24:00 | lennerka
ty jo...ta je takova...vymakana...nejaka hodina dejaku te natolik oslovila...:)..ne,ja si delam srnadu....ae nejakou historickou nadobku napadu v tom citim...je fakt dobra...
21.01.2008 19:07:00 | veronika