kamarády mám...
lepší nemoh bych si přát..
vůbec nejsem sám,
však chtěl bych milovat..
22.01.2008 11:12:00 | Šerák
A to že jsi sám,
ber taky jako dar ...
Můžeš se něčemu naučit ..
Třeba jak sám sebou být ...
Být sám není zlý,
být osamělý v tom je zrada ...
To první je nádhera
Pro to druhý skus si nájít kamaráda
21.01.2008 17:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba