Tichá výzva
zaslechl jsem ji . . .
ta tichá výzva
snad
i prosté gesto
či letmý pohled
vnímám
je složité pouze vykřiknout . . .
konečně slovo je pouhý obraz
který je třeba číst
písmeno po písmeni
tak se proměňuje
ve tvůj hlas . . .
myslíš
že je možno přeslechnout
když duše promluví . . .?. . .
Přečteno 334x
Tipy 8
Poslední tipující: spare, kavec, Martanka, Lucie Teru
Komentáře (3)
Komentujících (3)