Školní
Smrt
v přítomnosti adolescentních dívek.
Tlukot srdce
v očekávání nepoznaného.
Světlo lampy
nestačí potlačit vnitřní úzkost.
Útlá ramena,
kabely,
měsíční permanentky.
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: Liss Durman
Komentáře (2)
Komentujících (2)