:-) Jj je to výplod choré mysli kamaráde.... Nebo tak možná to myšlenku má, ovšem asi jsem příliš primitivní na to abych ji v tom našel:-) nezlob se na mě proto...
Co musím ze svého úhlu pohledu pochválit, tak ty dva první řádky. Ty mají celkem pěknou atmosféru, i když po ní nic nezbyde...
Myslím že ale když najdeš dobrej námět, mohlo by to být o hodně lepší...
(protože jsem se tak snažil, ocenil bych kdybys přidal také ty svůj názor na nějakou mou věc.... když jsem mohl já... Děkuji...)
28.01.2008 09:49:00 | Adrian