heh, bylo to psaný ve stavu totální úzkosti...úzkosti vlastně bez příčiny a ta je nejhorší :) jenom doufám, že mě tenhle stav už nikdy nepotká :P
26.01.2009 10:06:00 | Raphael
Raphi, až teďkom mi tak nějak dochází, že to asi bude horší než to vypadá. I když na všechno se dá najít řešení. Jenom nám často připadá, že ho ani hledat nechceme. Ono se i tak najde samo... Hele hlavu vzhůru, tímhle to nevyřešíš... Jinak fakt pěkně napsaný ;o)
22.01.2008 19:41:00 | Villonka
Nee..drž se... :) ...Ač nemám co říkat :( ale posílám i tak sílu
22.01.2008 01:25:00 | toužím.jít.dál
Opovaž se.. vymeť švávby mazej umýt to nádobí..potvírek okna a pust dovnitř sluníčko.. třeba ti nějaké sedmitečné přistane na srdíčku a když ne dnes tak jindy..
Oslovila mě tahle básenka nádherně vystihuje ten pocit osamění a prázdnoty...kdy tě nic nebaví.. nic už ti nevadí..
:o)
21.01.2008 21:00:00 | Nút