Boj
Anotace: napsáno 20.1.2004
Žiji ani nevim jak,
smích mě nehřeje
a všechno je šedé,
smutné jsou vzpomínky
a dětství žádné.
Pláč už necítím,
bolest také ne,
je to všecno tak těžké
ale přes srdce to musím přenést.
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)