Smrt
Anotace: ... věnováno mému dnešnímu snu
Dnes v noci mě navštívila,
přišla ve snu celá bílá.
Ruce natahujíc ke mně,
dotkla se mých paží jemně.
Srdce přestalo mi tlouci,
zmocnil se mě silný soucit.
Už je čas, pojď, pospícháme,
zanech tu všechny své známé,
rodiče i svoje sestry,
tvůj život byl vskutku pestrý.
Přečteno 349x
Tipy 9
Poslední tipující: denebrin, Demony, bobi bobie, Psavec, Bíša, estrellita, Nút
Komentáře (3)
Komentujících (3)