Anotace: pořád dokola....znova a znova....ty si nedáš pokoj....jen krátký "dílo"....ale je v něm spousta pocitů....
Protože hra na city zabírá... Je to taky ta největší hnusárna, co může někdo udělat...
01.02.2008 13:43:00 | Liss Durman
tohle znam..ten clovek asi nikdy nepochopi, ze timhle se ti este vic zhnusuje..
23.01.2008 17:28:00 | Adrianne Nesser