Anotace: Napsala jsem si báseň, je to báseň tato... Melodie nic moc, ani slova žádné zlato...
..to je život sám :) ...každý má někdy pocit, že už ho nic "kloudnýho" nemůže napadnout ...v hlavě i duši zmatek ..a pak bum a zase je všechno v pohodě :)
23.01.2008 14:22:00 | Jiparo
Jo i takhle moc hezky jde vyjádřit to co máme občas v srdci každý z nás spousta pocitů a emocí jež chtějí ven..a nemáme den.. hezký ze života .o)
21.01.2008 20:33:00 | Nút