tohle stačí vědět...možná je to i to nejdůležitější, ale bohužel ti to štastnej život nezaručí, možná naopak...no nic, dost keců, sem takový pseudodítě:-) dobrý...seš svá, at ti to vydrží a ted neymslím jen ve psaní, i když tě "znám" jenom takhle.
22.01.2008 20:17:00 | paranoidandroid
U prvních tří odstavců jsem zapomněla dýchat...a ten konec...je to pravda...sakra..co ti sem mám napsat, když to všechno víš...:)
22.01.2008 14:49:00 | Vénëa
to bylo vychrleny..nekde tam bylo nahrane...celt asme..nasrane....
je to bombasticky dilo, rika toho hrozne moc,vsechno v jednom dechu...bojim se,z emi dojdou slova....nerada bych
21.01.2008 22:54:00 | embryo v hlave
Vědět svý .. ještě neznamená vědět..je to jen tvůj pohled a básenka je úžasná :o)
21.01.2008 22:29:00 | Nút