A co Amálka no ?
Že tys motýl smilníček
koupím Málce pilníček :o((
z květiny na květinu
že prý...
pozor na západní větry :o)))
22.01.2008 16:35:00 | Nút
No jasně, navíc každá růže má své trny...hlavně pozor na sběratele motýlů, motýlku smilniček! :-) Jinak krásný život...
22.01.2008 16:18:00 | Chancer
Díky! Báseň se ti povedla a zároveň mně inspirovala:
Přelétavý motýl
otřel se mi o týl.
Na dlani mi přistal,
dlouho však nezůstal...
Jen pro něj já chtěla kvést,
do ráje se spolu s ním vznést.
Jenže on za jinou odlétl
a květ můj pestrý odkvetl...
21.01.2008 22:51:00 | Nikytu
mávnutí křídel..motýlí..
zápisky v deníčku posílí..
je to fakticky zvládnutá motýlofka
eště, že nejsem baba..
tleskáááám
21.01.2008 22:44:00 | Bean